Over ons


Al jaren zijn we betrokken bij het verbouwen en realiseren van grote bouwprojecten.

We ergeren ons dat er grote winsten worden gemaakt en dat mensen krom moeten liggen om de hoge woonlasten te kunnen dragen of dat anderen in koude vacantiewoningen moeten wonen.

Meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring en expertise


Deze ervaring zetten we in om jou aan een betaalbare woning te helpen.

Niet dat we er niets aan verdienen maar we doen heel normaal en transparant. Met onze visie "gedeelde kosten zijn lagere kosten", zijn we met een gespecialiseerd bouwbedrijf in zee gedaan die met bewezen referenties in binnen- en buitenland mensen hun monden laat doen openvallen en juist dat, spreekt ons erg aan. Anders doen dan anderen, het nieuwe denken. 

In plaats van dat we ontwikkelaar proberen te spelen, willen we juist zorgen dat jij kunt gaan wonen in een nieuw huis met een kostenpost van rond de 228.000,- en dus met de huidige rentestanden een hypotheek van ca. 550,- per maand. Voor dat bedrag kan je niet eens ergens een huis huren. 


Triodosbank begrijpt deze visie en door met hen samen te werken worden alle financiele verplichtenen naar de aannemer geregeld en helpen ze je met de notaris en jusite documenten. 

Wij verzorgen alles rondom de gemeente waar het project van de grond gaat komen. 

Ons team


Beschrijf de mensen die bijdragen aan de website en uw idee. Uw bezoekers zullen het op prijs stellen meer over u te weten.

Theo Fransen


Iniciatiefnemer van dit concept en al meer dan 20 jaar ondernemer in goede en slechte tijden. Fouten maken is menselijk en daar leer je van.  Met onze verschillende ondernemingen weten we waar Abraham de mostert vandaaan haalt en kennen onze pappeheimers. Door samen te werken los je grote problemen op en grote winstmarges, want daar geloof ik niet in. Heel veel kleine beetjes samen zijn ook meer dan voldoende. Om een leuk leven te leiden. 

Ik geloof in delen en voor anderen klaar staan. 

Geef het voorwaarts en help elkaar naar een beter bestaan.


Triodos Bank


Triodos Bank NV is een Nederlandse bank met filialen in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland met wereldwijd ongeveer 728.000 rekeninghouders. De bank kiest voor ethisch, transparant en duurzaam bankieren en stelt zich tot doel om te helpen bouwen aan een samenleving waar levenskwaliteit en menselijke waardigheid voorop staan. Triodos Bank Staat achter dit concept omdat we niet alleen duurzaam bouwen maar ook daarwerkelijk iets bijdragen aan de maatschappij. 

Dat is waar Triodos Bank ook voor staat.

Daiwa House Europe


Daiwa, veerheen Jan Snel, bouwt en levert wereldwijd hoge kwaliteit huisvestingsoplossingen. Hun innovatieve en modulaire bouwmethode zorgt ervoor dat ze onder gecontroleerde omstandigheden efficiënter en productiever bouwen in hun eigen fabriekshallen.

Dat is niet direct te zien aan het gebouw zelf, maar biedt wel grote voordelen. De moderne aanpak levert een tijdswinst van 30 tot 50 procent op en halveert de CO2-uitstoot per project. Samen bouwen we slimmer, sneller én schoner en bieden je altijd de juiste oplossing.